Ota yhteyttä

 

Yhteydenottolomake ja yhteystiedot

Kysy lisää ja varaa aika vastaanotolle joko sähköpostilla tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Tarkistathan syöttämäsi oman sähköpostiosoitteen oikeellisuuden ottaessasi yhteyttä oheisella lomakkeella!

Teen myös yleislääkärin ja psykiatrista konsultatiivista vastaanottoa, jos toivot lääkärin arviota tilanteesi selvittämiseksi ja hoitamiseksi. Katso lisää erilaisista palveluista Palvelut -osiosta. Yleisimmät laboratoriokokeet on saatavissa yhteistyössä Synlabin kanssa, jos tämä on tarpeellista.

Hoidan ja arvioin päihdelääkärinä sekä päihteisiin liittyviä että toiminnallisia (esim. peliongelmat) riippuvuusongelmia, jonka yhteydessä voin käyttää hoidon osana hypnoterapeuttisia menetelmiä.

Tilannettasi kartoitetaan tarkemmin ensimmäisellä arvioivalla vastaanottokerralla ja tämän perusteella laaditaan tavoitteellinen hoitosuunnitelma. Käyntitiheys ja -kertojen määrä ovat hyvin yksilöllisiä ja näistä sovitaan ensimmäisen vastaanottokerran yhteydessä. Usein puhutaan 3-10 hypnoosisessiosta, joten hoito on ns. lyhytterapeuttista. Käytitiheys on yksilöllistä, mutta vaihtelee 1 viikosta 4 viikkoon. Jotkut haluavat käydä vahvistamassa hoitotuloksia pitkänkin ajan kuluttua itse hoidosta, mikä on mahdollista.

Tupakoinnin lopettamiseen kuuluu 2 käyntikertaa: arviointikerta ja itse lopetuskerta.

Arviointikäynnit teen tällä hetkellä pandemiatilanteen vuoksi ensisijaisesti suojatun yhteyden kautta etäyhteydellä, mutta jos sinulla on erityinen syy (kuten tietotekniikan puute ym.), jonka vuoksi haluat arviointikäynnin myös lähivastaanottona, kerrothan toiveesi. Käytössä oleva järjestelmä toimii tavallisella selaimella, eikä vaadi erityisiä tietoteknisiä taitoja, on tietosuojattu sekä yleisesti terveydenhuollon käytössä.

Hypnoosia on mahdollisuus tehdä myös kokonaan etänä, mutta tämän mahdollisuutta täytyy erikseen arvioida ensimmäisellä kerralla, koska etähoito sisältää erityiskysymyksiä, jotka tulee ottaa huomioon hoitoa suunniteltaessa.

Lähityössä pandemiatilanne huomioidaan suojaimia käyttämällä ja turvaväleistä huolta pitämällä.

Otathan huomioon, että voit valita vastaanottopaikaksi Logomon lähellä sijaitsevat tilat Pohjolassa tai Ursininkadulla keskustassa sijaitsevan Palladiumin. Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä.

Lääkärin antamasta hoidosta on mahdollisuus saada Kela-korvaus.Köydenpunojankatu


Vastaanoton sijainti:
Vastaanotto sijaitsee Turun Pohjolan kaupunginosassa lähellä Logomoa tai Ursininkadun Palladiumissa. Tarvittaessa myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Sähköposti:
dagfinn.majeskog(at)gmail.com

Palladium