Ota yhteyttä

 

Yhteydenottolomake ja yhteystiedot

Kysy lisää ja varaa aika vastaanotolle joko sähköpostilla tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Tarkistathan syöttämäsi oman sähköpostiosoitteen oikeellisuuden ottaessasi yhteyttä oheisella lomakkeella! Ajanvaraus voi tapahtua myös puhelimitse 040 016 7622. Parhaiten tavoitat yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Sinun ei tarvitse kirjautua jäsenalueelle varataksesi aikaa!

Teen myös yleislääkärin ja psykiatrista konsultatiivista vastaanottoa, jos toivot lääkärin arviota tilanteesi selvittämiseksi ja hoitamiseksi. Katso lisää erilaisista palveluista Palvelut -osiosta. Yleisimmät laboratoriokokeet on saatavissa yhteistyössä Synlabin kanssa, jos tämä on tarpeellista.

Hoidan ja arvioin päihdelääkärinä sekä päihteisiin liittyviä että toiminnallisia (esim. peliongelmat) riippuvuusongelmia, jonka yhteydessä voin käyttää hoidon osana hypnoterapeuttisia menetelmiä.

Teen päivystyksellistä psykiarista lääkärin vastaanottotyötä.

Tilannettasi kartoitetaan tarkemmin ensimmäisellä arvioivalla vastaanottokerralla ja tämän perusteella laaditaan tavoitteellinen hoitosuunnitelma. Käyntitiheys ja -kertojen määrä ovat hyvin yksilöllisiä ja näistä sovitaan ensimmäisen vastaanottokerran yhteydessä. Usein puhutaan 3-10 hypnoosisessiosta, joten hoito on ns. lyhytterapeuttista. Käytitiheys on yksilöllistä, mutta vaihtelee 1 viikosta 4 viikkoon. Jotkut haluavat käydä vahvistamassa hoitotuloksia pitkänkin ajan kuluttua itse hoidosta, mikä on mahdollista.

Tupakoinnin lopettamiseen kuuluu 2 käyntikertaa: arviointikerta ja itse lopetuskerta. Muissa tapauksissa käyntikerrat liikkuvat 3-7 kerran välillä, mutta hoitosuunnitelma tehdään erikseen. Käyntitiheys on yksilöllistä, mutta vaihtelee 1-2krt/vko - 1krt/kk. Joskus asiakkaat haluavat tulla silloin tällöin tietyn rajatun elämänalueen ongelman kanssa vain yhdelle käyntikerralle, kun he ovat ensin saaneet intensiivisemmän hoidon.

Arviointikäynnit teen tällä hetkellä pandemiatilanteen vuoksi ensisijaisesti suojatun yhteyden kautta etäyhteydellä, mutta jos sinulla on erityinen syy (kuten tietotekniikan puute, sairaustila ym.), jonka vuoksi haluat arviointikäynnin lähivastaanottona, kerrothan toiveesi. Käytössä oleva järjestelmä toimii tavallisella selaimella, eikä vaadi erityisiä tietoteknisiä taitoja, on tietosuojattu sekä yleisesti terveydenhuollon käytössä.

Hypnoosia on mahdollisuus tehdä myös kokonaan etänä, mutta tämän mahdollisuutta täytyy erikseen arvioida ensimmäisellä kerralla, koska etähoito sisältää erityiskysymyksiä, jotka tulee ottaa huomioon hoitoa suunniteltaessa.

Lähityössä pandemiatilanne huomioidaan suojaimia käyttämällä ja turvaväleistä huolta pitämällä.

Otan vastaan Ursininkadulla keskustassa sijaitsevassa Palladium-rakennuksessa. Teen myös tarvittaessa kotikäyntejä.

Lääkärin antamasta hoidosta on mahdollisuus saada Kela-korvaus , jos kyseessä on sairaudenhoito.
Vastaanoton sijainti:
Turun Ursininkadun Palladiumissa. Tarvittaessa myös kotikäynnit ovat mahdollisia. Etäyhteys on mahdollinen.

Sähköposti:
dagfinn.majeskog(at)gmail.com

Palladium