Hinnasto

Kaikki arviointikäynnit voidaan ja tulee pandemiatilanteessa tehdä ensisijaisesti etäyhteyden avulla, johon on olemassa erilaisia erikoissuojattuja terveydenhuollon käyttöön tarkoitettuja, myös selaimessa toimivia videoyhteysneuvotteluohjelmistoja. 

Etäyhteys voidaan järjestää pääasiassa nopeammin kuin lähitapaaminen, usein jo muutaman päivän sisällä. Keskustele lääkärin kanssa tilanteestasi. Hoidon järjestymisen kiireellisyys katsotaan yksilöllisesti ja mahdollisuudet käynnin järjestymiselle vaihtelee kysynnän mukaan.

Lääkäri voi määrätä lisätutkimuksia tai tehdä sinusta lähetteen erikoishuollon toimintayksikköön, jos lääketieteellisesti hän näin arvioi mahdolliseksi. 

Päihderiippuvuuksissa lääkäri auttaa löytämään myös paikan, jossa päihdeongelmaa voidaan hoitaa asianmukaisesti. Esimerkiksi ajoterveysseurannoissa tarvitaan usein A-klinikan suomia mahdollisuuksia tai yksityissektorin laboratorioseurantoja. Lääkäri ei tee opioidikorvaushoitoa, mutta voi arvioida siihen hakeutumisen edellytysten täyttymistä.

Otathan huomioon, että lääkärillä ei ole psykoterapian pätevyyttä, mutta hän käyttää lyhytterapeuttisia menetelmiä. Tämä ei täytä Kela-korvattavan kuntoutuspsykoterapian kriteereitä, mutta on kuitenkin Kela-korvattavaa lääkärin antaman hoidon osalta (18€/krt), mikäli kyse on sairauden hoidosta, jolloin saat erillisen todistuksen Kelan korvausta hakemista varten.


Ensimmäinen arviointivastaanotto (60min)

Jokainen hypnoosiin tuleva asiakas arvioidaan psykiatrisesti. Ensimmäisellä kerralla ei hypnotisoida, mutta tämä on tärkeä osa kokonaisvaltaista prosessia. Saat tietoa hypnoosista, sinulle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja varataan ajat. Kyse on lääkärin vastaanotosta, jossa on vahva psykiatrinen elementti. Somaattisissa ongelmissa myös psykiatrinen tutkimus ja hypnoosihoidon sopiminen asiakkaan ongelman ratkaisemiseksi on tärkeä selvittää. Etävastaanoton hinta on sama.

Hinta sisältää toimistomaksun ja lääkärin tekemät kirjaukset.

125€ (Kela-korvaus 18€/krt)

Tupakoinnin lopetus (2 käyntikertaa)

Tupakoinnin lopetukseen hypnoosilla kuuluu arviointivastaanotto sekä 1 hypnoosisessio (yhteensä lääkärin vastaanottotyötä 2 tuntia). Tämä on lyhin hypnoosihoidon muoto. On kuitenkin tärkeää, että lääkäri voi suunnitella hoidon yksilölliseksi, joten arviointikäynti käynnistää sekä prosessin että antaa työkalut suunnitella hoito yksilön tarpeita ja tilannetta vastaavaksi ja siten mahdollisimman tehokkaaksi. Hinta sisältää toimistomaksun ja lääkärin tekemät kirjaukset.

195€ (Kela-korvaus  36€)

Työnohjaus (yksilö, 45min)

Annan kliiniseen hypnoosiin perustuvaa työnohjausta terveydenhuollon ammattilaisille, joilla on hypnoosikoulutus (Tieteellinen hypnoosi ry, peruskoulutus tai 1-vuotinen jatkokoulutus)

130€

Puhelinkonsultaatiot (15min)

Voit olla puhelimitse (0400 016 7622) yhteydessä psykiatrisiin asioihin liittyen ja kysyä neuvoa tai kertoa ongelmastasi. Konsultaatiot ovat aikavelotteisia, lääkärin tekemää työtä, joka vaatii asiantuntemusta ja koulutusta. Ajan varaaminen on maksutonta, mutta se ei sisällä konsultaatioita. Ajan voi varata mielellään myös sähköpostilla dagfinn.majeskog[at]gmail.com tai ota yhteyttä -osiossa.

alk. 35€

Hypnoosikäynti (60min)

Hypnoosihoitoprosessi alkaa alkuarviosta. Tämän jälkeen sovitaan hoitosuunnitelma, jota voidaan hoidon kuluessa muuttaa. Hinta sisältää toimistomaksun ja lääkärin tekemät kirjaukset.

125€ (Kela-korvaus 18€/krt)

Kotikäynnit (60min)

Jos et pääse jostain syystä vastaanotolle, lääkäri tekee myös kotikäyntejä. Hinta on alk. ja määräytyy asuinpaikkasi mukaan. Itse käynti kestää 60min. Kela-korvaus 18€/krt)

alk. 125€+matka-korvaus

Seksuaalisuus (45min)

Olen perehtynyt varsinkin seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden teemoihin ja esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyviin identiteettikysymyksiin. Kyseessä ei ole kuitenkaan psykoterapia vaan tähän perehtyneen lääkärin vastaanotto. Mahdollisuus lähettää tarkempiin tutkimuksiin mm. sukupuolisuutta koskevissa asioissa on olemassa. Hinta sisältää toimistomaksun ja lääkärin tekemät kirjaukset.

110€

Psykiatriset/riippuvuus- ongelmat (45min)

Olen perehtynyt laajalti koulutuksessani psykiatrisiin ongelmiin ja olen toimin myös päihde- ja riippuvuuksiin perehtyneenä lääkärinä. Työotteeni on psykologisia ja lyhytpsykoterapeuttisia keinoja käyttävä. Voit tulla vastaanotolle myös keskustelemaan sinua pohdituttavista asioista. En käytä lääkkeitä hoidossa. Hinta sisältää toimistomaksun ja lääkärin tekemät kirjaukset.

110€

Psykiatrinen päivystysvastaanotto

Akuutissa ongelmassa soita numeroon 040 016 7622. Jos lääkäri on varattu, voit jättää viestin. Lääkäri soittaa takaisin mahdollisuuksien mukaan saman päivän aikana. Aika voidaan saada järjestymään esimerkiksi etäyhteydellä jo samalle päivälle ja lääkäri voi tehdä sinusta lähetteen psykiatrialle tai ottaa itse vastaan mahdollisuuksien puitteissa. Hinta määräytyy vuorokaudenajan ja viikonpäivän/pyhien mukaan. Turvallinen terveydenhuollon käyttöön tarkoitettu videoetäyhteys on mahdollinen tiettyinä aikoina. 

alk. 55€

Todistukset

Kirjoitan sairaslomatodistuksia ja psykoterapian jatkolausuntoja. Todistuksen hinta riippuu sen laajuudesta. Se tehdään aina vastaanoton yhteydessä. En tee psykoterapia-arvioita (psykoterapian aloitus).

15-55€


Kysy lisää oheisella yhteydenottolomakkeella. Pitkissä hoitosuhteissa voidaan myös sopia sarjahintatarjous kuten myös ryhmätyönohjauksissa ja koulutuksissa. Potilas on oikeutettu kela-korvaukseen, jos lääkäri hoitaa sairautta. Tällöin todistukseen lääkärin antamasta hoidosta tulee ICD-diagnoosikoodi, joka voi olla psykiatrian alaan kuuluva. Kela-korvaus tulee hakea 6kk kuluessa vastaanottotapahtumasta suoraan Kelalta ja saat siihen erilliset ohjeet lääkäriltä.